Samenwerking

                                                                                  

       


Stichting 1nP maakt onderdeel uit van Parnassia Groep, een grote GGZ-instelling. Bij Stichting 1nP - 1e Netwerk Professionals - zijn GGZ-professionals aangesloten die een eigen praktijk hebben. Er wordt zorg geboden volgens de richtlijnen en Stichting 1nP voldoet aan alle kwaliteitseisen die je van een GGZ-instelling mag verwachten. Binnen Stichting 1nP kan met meerdere disciplines samengewerkt worden, zoals met een psychiater, een klinisch psycholoog, een systeemtherapeut en lichaamsgericht therapeuten. Cli├źnten die bij Psychologenpraktijk van Leipsig in behandeling komen, schrijven zich in bij Stichting 1nP. Psychologenpraktijk van Leipsig voert in opdracht van Stichting 1nP de behandeling uit. Klik hier voor meer informatie over aanmelden, tarieven en vergoeding. Kijk hieronder met welke collega┬┤s in de praktijk vaak wordt samengewerkt. 


Eefje Prins-Tonnaer

LICHAAMSGERICHT VAKTHERAPEUT


Eefje Prins-Tonnaer is vaktherapeut dans en beweging en als zodanig aangesloten bij Stichting 1nP. Zij is tevens docent NatuurlijkZwanger.

Eefje kan als medebehandelaar ingezet worden als een vrouw moeilijk in contact kan komen met haar lichaam en haar emoties. Eefje helpt een vrouw zichzelf beter te reguleren waardoor ze ook met meer vertrouwen op de behoeften van haar kindje kan afstemmen.

www.ko-mama.nl


Babet van den Hoogen

INFANT MENTAL HEALTH PRACTITIONER

Babet van den Hoogen heeft samen met GZ-psycholoog Fieke Jansen praktijk InFlore opgericht.

Zij bieden behandeling aan vrouwen met psychische klachten rondom zwangerschap en geboorte. 

Daarnaast geven zij cursussen aan vrouwen en hun partners ter voorbereiding op de bevalling. Tevens behoort een cursus babymassage ook tot hun aanbod.

Babet is psychomotorisch therapeut en IMH-practitioner. Een IMH-practitioner heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van ouders en het jonge kind wanneer er ontwikkelingsvragen zijn of problemen in de ouder-kind relatie. 

Simone Bluyssen

MEDISCH PSYCHOLOOG

Simone Bluyssen is GZ-psycholoog en gespecialiseerd in medische psychologie, EMDR en ACT. Zij ziet in haar eigen praktijk mensen die ingrijpende medische gebeurtenissen meemaken en/of chronisch ziek zijn. 

Wij hebben eens per twee weken een behandelinhoudelijk overleg en nemen elkaars praktijk waar in de vakanties of bij langdurige uitval door ziekte. 

www.contactpsychologiepraktijk.nl